Вона дуже схожа на фрукт

Вона дуже схожа на фрукт -
Всміхається сонцю і вітру.
Ніхто не дізнається, як її звуть -
Вона несподівано хитра.

Її не впізнати в юрбі -
Її там ніколи немає.
Ніхто не дізнається, так це чи ні, -
Від цього вона позіхає.

Вона дуже схожа на час -
Хода її ледве помітна.
Вона посмхається кожному з нас.
Куди ж усі дивляться, Дмитре?

(2007-2012)


Рецензии