The Beatles - Let It Be
(пераклад: Let It Be, J.Lennon - P.McCartney, арыгiнал можна ўбачыць i пачуць тут:
http://www.youtube.com/watch?v=26bZZwPs5zM)
Калi я знаходжуся ў турботах,
Ёсць ад Мацi Божай знак
З мудрым сэнсам: хай жа будзе так.
I ў цёмную маю гадзiну
Мне яна пакажа шлях
Мудрай думкай: хай жа будзе так.
Дык няхай будзе так,
Хай жа ўсё будзе так,
Прашапчу: няхай жа
Будзе так.
I калi да кахання
Хтось з разбiтым сэрцам знойдзе шлях,
Ёсць на то адказ: хай будзе так.
Бо i пасля растання
Можна зноў сустрэцца, як-нiяк,
Ёсць на то адказ: хай будзе так.
Дык няхай будзе так,
Хай жа ўсё будзе так,
Так, ёсць заўжды адказ: хай будзе так.
Дык няхай будзе так,
Хай жа ўсё будзе так,
Мудра прашапчы:
Хай будзе так.
Дык няхай будзе так,
Хай жа ўсё будзе так,
Мудра прашапчы:
Хай будзе так.
I калi ноч у хмарах,
Ёсць прамень, што асвятляе шлях,
Да зары свяцi, хай будзе так!
Пад гук музычны прачынаюсь,
Бачу Мацi Божай знак
З мудрым сэнсам - хай жа будзе так.
Так, дык няхай будзе так,
Хай жа ўсё, так, будзе так,
Ёсць заўжды адказ: хай будзе так.
Дык няхай будзе так,
Хай жа ўсё, так, будзе так,
Мудра прашапчы:
Хай будзе так.
Свидетельство о публикации №111102010113
Спасибо больное!!!!
С теплом, Юрий.
Прокопенко Юрий 14.01.2012 13:02 Заявить о нарушении
С искренним уважением, Ольга.
Ольга Бабинец 14.01.2012 15:17 Заявить о нарушении
Прокопенко Юрий 14.01.2012 15:20 Заявить о нарушении