Кинь менi тiло ногами на захiд

Кинь моє тіло ногами на захід -
Я простягнута, як залізнична колія.
Я перевдягнута, перешита святенниця,
Донька й коханка хрестової мафії.

Зіги кидавши моїми руками,
Пальці сплітавши мені в триєдинство,
Стань мені волею, днем і притулком,
Будь у клітинках моїх берегами.

Кинь моє тіло ногами на захід
Я розведена темно-бордова фарба,
Я розтріскане скло у твоєму горлі,
Я розплесканий крик, що упав на плаху.

Ніч підім’явши босими очима,
Ранок заливши під сонні ключиці,
Стань мені сховищем порнофантазій,
Ідолом ліжок, музеїв і згарищ.

Кинь моє тіло ногами на захід,
Я простягнута, як залізнична колія.
Вистели тінь і чекай на прихід
Бога безсоння і солі.


Рецензии