Мирандем Песня Ангелов

Мирандем...
Авалон мидирам тетурам...
Мирандем....
Арилон мандельтам секурам...
Мирандем...
Мирандем...
Мирандем...
Асвеллин марамэ дисмалэ
Аскертим масирэ ассирэ
Исхафен масирэ эссирэ
Асси фи рэ
Мирандем....

Мирандем...
Ос тусол набия менура
Мирандем
Орегол масгера тенуа
Мирандем
Мирандем
Мирандем...
Ос тусол намие Амон Ра
Элигол бесгиэ тоби Ра
Теммагон надиэ теммагон
Орас гэссон...
Мирандем...

Мирандем...
Оссия мералон эсгалон
Местирем
Санадон элигон эсхагор
Мирандем
Мирандем
Мирандем...
Санагон дебиэ месгарэ
Тана хон демиэ эшшибе
Дунуан элибер магандер
Олиссабер...
Мирандем!


Рецензии