Мiсто лiку вокзалами

Це мiсто лiкує
Своїми вокзалами.
Тримай мене мiцно -
Я вiльна...
Тримай мене так,
Щоб цвiли автостради,
Щоб ноги болiли
Вiд волекипiння.
Я тут i дивлюсь
Вiзерунки трамваїв,
Я чую тремтiння
Залiзних дорiг.
Їх голос тонкий
Та залiзоовальний.
Вони немов вени
Невбитих ветрiв.
І я така крихiтна,
Я така чуйна
До кожної краплi
Великих подiй.
Тримай мене, прошу
Я  птаха
Шалених
Солних
Надiй.


Рецензии