Украiнська нiч
Кує зозуля у яру,
Гуляє Запорізька Січ,
Тай поховайте, як помру.
Ось, бачиш, зіронька упала.
Гей, куме, пійдемо в шинок.
Тільки візьмі цибулі з салом,
Щоб відпочити від жінок.
Ревуть непоени бики,
Реве та стогне Дніпр широкий,
I п’ют горілку козаки.-
Кругом іділія і спокій.
Чумацький шлях десь там вдалі,
Тай запахи лайна і сіна.
Нехай тремтять жиди та москалі,
Бо ще не вмерла Україна.
Свидетельство о публикации №111101706692
Владимир Шишкин 2 11.04.2015 19:07 Заявить о нарушении
Виктор Ковязин 11.04.2015 19:59 Заявить о нарушении