Яскравий жовтень

Яскравий жовтень нам дари положе
Знов,  мов багаття, полихає клен,
Та літо повернути вже не зможе
А бабине то усмішка проблем.

Заполонила ранки прохолода,
В останню мить злітає жовтий лист,
Мов шапку дивну натягла колода,
Де ліс пухнастий килим настелив.

В тумані луговини поховались,
Калина в ліс орнаменти вкрапля.
Під вітром листя догори здіймалось,
І під дощем вмивається земля.

Дарує осінь іскру благодаті,
Природа знов міцніє до весни,
Посіви встануть дружні і завзяті,
Коли пройдуть зимові довгі сни.


Рецензии
Віталій,я навіть відчула Ваш голос,дякую за Вашу Осінь!!!!

Лидия Филимонова   23.08.2012 19:32     Заявить о нарушении
Дякую Лидия,за гарну рецку!
З повагою,

Виталий Меланич   24.08.2012 00:12   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.