Life у рэжыме лайт

Пастаўленая на паўзу
Праз шыбы
Глядзіць на сонца

life у рэжыме лайт
Шлях да сонца
Бясконцы

Беззабаронна выпраўлены
У рэжыме repeat
Бачыць вачэй яе блакіт

life у рэжыме cut
У яго там барвовы закат

Вытрымаць бы ўсё ім
Вуснамі аутаспын
На раздарожжы вен
Праўдамі паміж сцен
Смеццем з кішэні згінуць
Пасля сябе пакінуць
Веру адну і лёс

life у рэжыме лайт
Шчасця б ім хто прынёс.


Рецензии