Життя

Складне жiночее життя:
Тертя, пертя, взуття, смиття,
I з самого з рання – прання,
Не має часу для срання.

Потiм – житлове прибирання,
I, сподiваючись на харчування,
Чекає чоловiк жрання,
Одразу пiсля прокидання.

I треба годувать щодня
I цуценя, i кошеня,
Чи iншу там якусь тварину
Тай майже не одну детину.

А чоловiк вже похмелився,
Хай грець, горiлкою налився,
Ходить поруч, як той кочет,
Звiсно, що кохати хоче.
Завжди у нього бажання
До ранкового кохання.

А коли ще випив лишку,
Тай не доведе до лiжку.
Дiстає своє корiння,
Бо не має вже терпiння,
Сукню задере до пупу,
Намагаючись у дупу.

А нi слiв, нi поцiлунку-
Вiн вже дiстає до шлунку.
I години двi, падлюка,
Знай собi, дере, як суку.
      
Знову м’ятая спiдниця,
Знову мокрая задниця,
Знов погане вiдчуття.
Ось таке воно – ЖИТТЯ !


Рецензии
Райське життя в укРАЇнських жінок!
(Ви як в замочну щілину підгледіли, Віктор))

Ксю Чапайкина   16.08.2012 19:59     Заявить о нарушении
Так я ж завжди намагаюся потрапити у шкiру iншой людини, щоб вiрш гарнiше...

Виктор Ковязин   16.08.2012 20:01   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.