***

а осінь й досі найнеулюбленіша пора року
незважаючи на все що ти обіцяв
до кінця не змогли пережити. наркотик
кожне літо для мене. не мало б кінця -
було б зовсім вже ідеальним.

нормальним стало те, що мене відпустив.
бо для осені це аксіома.
той, хто влітку мене в свою душу впустив,
в осени повинен забрати ключі від дома.
і душі. це правило стало загальним.

банально прощались ми так, як усі.
це робили багато людей перед нами.
за традицією осінню багато дощів.
твоїх улюблених з чаєм та цигарками
вони й стали приводом вирішальним.


Рецензии