Журавлина пiсня

Закрутила осінь жовтим листям.
Горобина мокне під дощем.
Правда, ще стоїть зелена вишня,
Та на серці вже зимовий щем.

Скоро прилетять легкі сніжинки,
Ляжуть на багряні килими,
Не залишать жодної шпаринки
Без прикрас холодної зими.

Побіліють ріки і долини,
Завірюха замете лани,
Осінь,відшумівши,відпочине
Під товстою ковдрою зими.

Тільки поміж снігу горобина
Червонітиме як  восени,
Та журлива пісня журавлина
Буде жити в серці до весни.


Рецензии
Вікторе, осінній сум. туга за втраченим і прекрасні описи природи - все є у Вашому вірші. Дуже гарно!

Вера Кухарук   29.12.2011 19:18     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.