Це було...

Це було, коли цвіли каштани
Дощик дрібний тихо шелестiв.
Мила моя, ніжна і жадана
Він мені на вухо шепотів.

Це було,коли цвіли каштани
Ми із ним зустрілися в парку
Все, чомусь, тоді нам посміхалось
У тей день я віддалась йому

Це було, коли цвіли каштани
Він мені тоді пообіцяв,
Незабаром, взяти мене заміж
Та, чомусь, коханий іншу взяв.

Це було, коли цвіли каштани
Пам'ятаю, як сьогодні я
Те велике біле покривало,
Де лишилась молодість моя!


Рецензии