Пора жiноча золота

Олені Мірошниченко з м. Полтави.
Поздоровляємо з Днем народження.
Бажаємо життєвих здобутків і краси - як у золотої осені,
а бодрості і здоров'я як у весни, а сили як у води.
Ваші друзі з м. Чугуїв. Петро та Люся.

В усмішці квітнеш, мов лілея,
З коханим в спільному союзі.
В твій  День народження, Олено,
Тебе вітають щиро друзі.

Єднають нас земля і небо,
І море Чорне теплим днем.
Його даруємо для тебе,
З найкращим  заспівом пісень.

В День ангела природа чує,
Полтавську радість для  душі.
Тобі  дарує  і  Чугуїв,
Петра вітання і ЛюсІ!

Нехай святковий настрій гарний,
Панує в серці й за столом.
І в день холодний лист янтарний,
Зігріє з душ дітей теплом.

Не страшно як сльоза блискуча,
В порі дозрілій забринить.
То золота пора осіння
До іменинниці летить!


Рецензии