hагынам
hагынамын дустарымды!
Кунелдэ hэр берегез.
Ут - hыузар кистек, газаптар,-
Катманы кyнелебез.
Терэк булды дустар минэ,
Кэнэшен йаллэмэне.
hагындыра дустар коро -
Якшылык биллэмэhе.
hагынам хэрби дустарзы:
hез кайза, офицерзар,
Табан койгэн полигондар,
Беззе яраткан кыззар?
Коштай осоп йэш сактарга
Кайтырга ине бер сак.
Мохтажмын hеззен кэнэшкэ,
Кутареп берэр корошкэ
Гаплэшерга юк форсат.
Свидетельство о публикации №111101501131