***

Выпіта поглядам шчасце - шчасце пафарбавана,
Проста і так старана ў колер Яго вачэй.
Вуснамі цеплыні сны дапівае ранак,
Колькі зямной надзеі ў гэтай крыві цячэ!

Розныя бачым сны. Рознай жывем мілосцю.
Лёгкіх сем тысяч дзён нас развядуць навек.
Проста ( бы як заўжды ) ў марах прыходзьце ў госці -
ў сэрцы маім сягоння падае першы снег.


Рецензии
Так ненавязчиво и просто
Строка ложится за строкой...
С теплом,

Надежда Петручук Филон   16.10.2011 21:38     Заявить о нарушении
Благодарю Надя!

Стася Котюргина   18.10.2011 21:45   Заявить о нарушении