У дарозе з табою

Аўтамабілі аднавокія...
Закалыханая ў ладдзі.
Краніся  памяццю далёкаю,
Маёй самотаю сыдзі...
Налью я поўны келіх полымя
І намалюю ў восень шлях.
І засмяюся, бы зняволена
Сваёй пяшчотаю ў грудзях...


Рецензии