***

Маю руку сціскае вецер.
І пераспелы шэпча гай:
"Ты пацалункамі збірай
Маю душу па гэтым свеце!"
Загіне вера - ўсё адно...
Хай шэпчуць вусны пра растанне.
Тут нарадзілася каханне,
І хай на іх памрэ яно!


Рецензии