Украинский
За цілями ворожими й чужими.
Участь беремо в програшній битві,
Зажаті пружини наші й зажими.
Навіть не підозрює розум твій,
Що приховує серце твоєї дружини.
Вона богиня і красу свою тобі дарує.
Для неї ліпшого шляху і не існує.
Якщо зумієш звіра усередині скорити,
Спроможним будеш богиню-дівчину розкрити.
19:56
05.09.2011
КірілЛліріК
Свидетельство о публикации №111101405840