Втекти

Слухай, так свербить втекти...
Крізь ліхтарі і вуличну пітьму.
Це ліки, вір. Ковтай одну.
Насправді, я не відчував. А ти?
Бери поп-корн, на ранок знову страта
у пеклі постіндустріальних буднів.
Гадаю, час вершити правосуддя
над неперервністю, у межах постулату.
Per aspera дістатися мети,
зламати постійний причинний зв'язок,
ще трохи, ще трішечки, ще один крок,
слухай...свербить аж мені. Утекти.


Рецензии