С ра буденн сть пану усюди...
Ходять довкола ,як привиди, люди,
Емоції з нами уже не живуть,
Все стало звичайним, утративши суть.
Ми біжимо, ми щодень пірнаємо,
І те, що треба рідко помічаємо,
Співчуття радості в нас частка мала,
Давно перейшли всі на сторону зла.
В сучасному світі я, як не живу,
Не кваплячись просто із дня в день іду,
Й монотонно невпинно кружляє Земля,
Все хочу змінити, та що можу я?
Свидетельство о публикации №111101309424