Единственная в мире
АДЗІНАЯ Ў СВЕЦЕ
Дакранiся да мяне на дасвеццi,
Пяшчотай мяне агарнi…
Ты адна, адзiная ў Свеце!
Ты каханнем напоўнiла днi.
Я з табою забуду пра мары,
Бо ты мараю стала маёй…
Я цалую ўсмешку на твары,
Заварожаны толькi табой.
Днi пройдуць i час мiне -
Без цябе жыць не навучуся...
На дасвеццi дакранiся да мяне….
-Я ад шчасця такога прачнуся!
9.04.2010
Свидетельство о публикации №111101307982