Стих на Украинском 2

Не буде більше горя 
Не буде більше болі
Розділені дві долі
Знову заговорять


Ще трішечки про небо
Ще трішечки про зорі
Розділені дві долі
Знову заговорять

Журбу змінила втіха
Журби велику мірку
Хай час минає швидко
Хай час тікає гірко

Знов трішечки про волю
В своїй тяжкій неволі
Розділені дві долі
Знову заговорять


Рецензии