стих на Украинском

Чи в нас любов була, чи кара
Тобі не жаль, мені нежаль...
Життя мине як ти минала....
Одну залишивши печаль....

Чи в нас любов була, чи літо...
Тобі не жаль, мені не жаль...
На нішім підвіконні квіти....
З серця випікають сталь....


Рецензии