Цей св т, мабуть придуманий не нами

Цей світ, мабуть придуманий не нами,
Колись тебе зустріне посмішкою щиро.
Або либонь пригріє у долонях, мов 
Сонце  Криму. А поки чи то сон, чи то
Реальність торкається тебе непевно.
У тобі сили є і є натхнення здійснити все,
Що заманеться.


Рецензии
Мудрість у візерунку слів...

Ксю Чапайкина   13.10.2011 00:24     Заявить о нарушении