dance is more than just moves

серце кричить
і душа
вже летить
на зустріч новим силуетам.
під ногами
змарніли паркетом
стелиться шлях
і от-от
я знову стою на ногах
відчуваю кожну секунду
так чітко...
не часто, не рідко
але
згадую все що дає
мені ця нестримна
ритмічна.
я вічно, я вічно, я вічно(!!!)
буду писати
не тільки словами
що падають з вуст
а й тілом
cause dance is more than just moves.


Рецензии