Песня птицелова оригинал Jacques Prevert

Chanson de l'oiseleur
L'oiseau qui vole si doucement
L'oiseau rouge et ti;de comme le sang
L'oiseau si tendre l'oiseau moqueur
L'oiseau qui soudain prend peur
L'oiseau qui soudain se cogne
L'oiseau qui voudrait s'enfuir
L'oiseau seul et affol;
L'oiseau qui voudrait vivre
L'oiseau qui voudrait chanter
L'oiseau qui voudrait crier
L'oiseau rouge et ti;de comme le sang
L'oiseau qui vole si doucement
C'est ton coeur jolie enfant
Ton coeur qui bat de l'aile si tristement
Contre ton sein si dur si blanc










Пісня птахолова
Пташка,що тихо літає
Така червона наче тепла кров
Водночас і кумедна і крихка
А сьогодні вже на вулиці тремтить вона
Втекти хоче звідсіля
Але вона скажена та сама

Її серце хоче жити та співати,
Але вона сама...
Сама вона хоче жити та співати
Але насправді їй хочеться кричати

Вона така червона наче тепла кров...
А ти юначе,зупинись та запам’ятай
Її серце твоє серце
Безжалісним не будь!
Не дій проти своєї ж волі
Про лють свою забудь.


Рецензии
это так здорово!превер - и на украинском))
очень очень мне нравится)

Алёна Бабий   11.10.2011 23:26     Заявить о нарушении
спасибо))

Артём Сагайдак   11.10.2011 23:43   Заявить о нарушении