Нестор Махно
1.Розквітає Гуляй Поле,
Будоражить, мов вино,
Погарцюємо за волю,
Як пробудиться Махно.
Налаштуємо тачанки,
Запряжемо вороні,
І засвітяться світанки
У казковому вогні.
Приспів.
Україна заспівала
Орлів розбудила…
Вільна воля запалала,
Розправила крила.
2.Нестор висями гуляє,
Вільний вітер степовий,
Славне братство добирає,
Хто зостався ще живий.
На дорогах пил клубиться,
І, як грім, гуде земля,
Все гучній, немов дзвіниця,
Дзвенить молот коваля.
Приспів.
Україна заспівала,
Орлів розбудила…
Вільна воля запалала,
Розправила крила.
Свидетельство о публикации №111100908389
Нас всех касается невольно.
Узнать об этом сердцу больно,
Хотя не наша в том вина,
Что не окончена она,
И каждый в этой жизни - воин!
Спасибо за стихи!
Успехов!
Вера Великих 06.01.2012 20:37 Заявить о нарушении
Микола Паламарчук Червень 06.01.2012 22:21 Заявить о нарушении