З весною!

Зустрічай нас, весно, як завжди
Ясним сонцем, золотими днями
Привітай весела чародійко
З днем бажанним,з теплим святом мами.
Заспівай нам пісню,соловей
Хай засяють усмішки яскраві
На обличчах радісних дітей
Заспівай ще й пісеньку для мами
Принеси на крилах,журавель
Із країв далеких,як і нині
Мир народу всьому на землі,
Щастя нашій славній Україні!


Рецензии