Це прийшов новий рiк, свято теплоти
Кажуть люди з зимою стають добріші у душі.
Подарунки, посмішки та яскраві вогні
Передчуття свята зимою живе у мені і тобі.
Свято дитинства, свято людської теплоти
На годиннику біжать все хвилини
Ось і новий рік, а за вікном тихо падає сніг,
Ялинка вже горить, куранти у телевізорі б’ють.
Всі чикають коли шампанське наллють.
Новий рік ступив знову на поріг
Приніс надій цілий міх
Посмішок, удачі і каплю любові,
Щоб було все як у снові.
Щоб забулося погане минуле
Оглянься, ось новий рік вже стукає у двері.
Фужери з шампанським дзвенять,
Салют і бенгальські вогні
Твої обійми сильні, поцілунки палкі
Новий рік - нові надії.
І слизький лід не заважає,
Я біжу на каблуках на зустріч тобі.
Посміхнись, мені приємно це.
Відкриваю долоні до снігу, він тане від теплоти
Діти на вулиці метушаться , гримлять петарди
Це прийшов новий рік, посмішки навколо,
Я люблю тебе життя знову.
Свидетельство о публикации №111100906523