Прийде час

прийде час, і ми будем згадувати
вирвані з м'ясом ключиці
та інші всі наші дурниці.
будемо щиро радуватись,
лежа в обоймі холодного пістолета,
як патрони, що можуть стрельнути
В будь-який час.
але зараз - це не турбує нас.

зірвані мною обої,
битий тобою посуд.
повістка на суд
адресована обоїм.
треття година ранку
а ми щойно заплющили очі.
що ж казати зранку?!
не треба, вставаймо мовчки.

прийде час, і ми будем згадувати
в колесах машини спиці
та інші всі наші дурниці.
будемо щиро радуватись,
лежа в обоймі пістолета,
готового стрельнути, якщо треба.
Але тільки не зараз.
Зараз це не турбує нас!


Рецензии