***

тепер ти молода й красива
і в тебе море відчуттів
багато розуму і сили
багато теплих ніжних слів
тепер я знаю що зі мною
ти просто вміла їх ділить
а я то думав що в путилу
їх болять ноги доходить


Рецензии