Нашi ночi

Безслідно промайнули наші ночі,
Зізнання – поцілунком на вустах.
Пишу листи... мабуть до листоноші,
Дарма шукаю зцілення в словах.
В моїй кімнаті вже немає твого неба,
В твоїй кімнаті вже нема моїх зірок.
Ти лиш душі моєї жалісна протреба,
Ти лиш потік тих нерозділених думок.
Твої вуста, твій голос, погляд, очі...
Саме за це я тобі серце віддала.
Та обіцяй, що не забудеш наші ночі,
Я обіцяю: не забуду ті слова.

4.10.2011


Рецензии