Ну ось i день завершився...

Ну ось і день завершився. Нарешті
Усюди світло вимикаєш. На столі
Папери, ручки, бісер, решта...
Ще трохи березня в календарі...
 
Вже друга ночі. День наступний
Почався, а ти ще з того не спав
Чи кулаком сьогодні по столу я стукну
Чи я сьогодні ще мудріший став...

- Іди вже спати, досить там писати
- Та ще рядок, іще один, зажди...
- Ну от. А завтра дасть комусь читати.
Така є Ойка і отак завжди...

26 марта 2011
Copyright © Оля Тигра 2011 Все права защищены


Рецензии