Горбочок
стоїть хатка у віночку
У віночку з квіток
ой красивий цей горбок
Там є півень кудкудак
він танцює всім гопак
Там є сонечко ясне
з ясним поглядом на все
Там городи отакі
в них цибулі й буряки
Там доріжка є маленька
по ній ніжки йдуть товстенькі
УКРАЇНОЧКИ маленькой!
Свидетельство о публикации №111100806770