Последний отсчет. Реквием по Украине
Я Вас прошу- дитину бережiть!
Вона для Вас, як та остання квiтка!
Умiете дружити- так дружiть!
I не саджайте хризантему в клiтку!
Я Вас благаю- зберiгайте спокiй,
Бо так зростуть веселими сини,
I доки в мирi Ви- то, значить, i допоки
Не буде в нас скаженоI вiйни!
Я закликаю Вас- любiть природу!
Я розуму бажаю Вам усiм!
Бо щоб прославили дiвчата нашу вроду
Чорнобилей не треба й Фукусiм!
Я хочу, щоб веселка майорiла
Для всiх дiтей й дорослих в цьому свiтi,
I кожного матуся обiгрiла,
Бо тато з мамою- чиIсь насправдi дiти!
Я Вас прошу- дитину бережiть!
Я так прошу, що стану на колiна!
Дорослi! Ви менi cкажiть:
Чи захистить дитину УкраIна?
Чи буде прихисток на цiй святiй землi
Для всiх людей, для кожного з народiв?
Чи прилетять iз неба журавлi?
Де розум Ваш? Дорослi! Годi! Годi!
Свидетельство о публикации №111100804949