Серце

Твій сумний погляд і пошарпаний одяг..
потяг об 11 .
Зранку я кладу тобі цукерок ,
та поцілунок на смак -покрив наших устах .

Я знімаю з тебе мрію ,
ти стоїш оголений  горем
і ніби сонце по твоїх віях
мандрувало поволі .

Руку в руку ,
і серце ніби -то бьється китом під морем

7 октября .


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.