***

дякую що була зі мною,
дякую що кохала мене
дякую що всміхалася долі
дякую що цілувала мене

дякую що нетримаєш ти лиха
дякую що виходила завжди
дякую серденько, дякую долі
дякую сонечко рідне й ясне


Рецензии