Св т керування в стиле футуризм

Сперечатись на бажання
Та з’являтись на прохання-
Це лише одне питання
З всього світу „керування”.

Механізми-катаклізми;
Рухи-духи життєсил,
Поглинають міста села-
В крові вже тече бензин.


Рецензии