М сто в стиле футуризм
Електричних ніби звуків
Жити, бути, існувати-
Тільки землю помічати.
Жити- рухи випускати
Зупинитись - не дихати
Місто. Бігти, планувати,
Вірити в себе, біжати.
Збудувати своє місто,
Керувати, сперечатись
І все знову починати:
Той бензин в себе вдихати.
Свидетельство о публикации №111100707331