Пляж, пташки, почуття

Пляж... пам'ятаєшь?
Пилкий подих першого поцілунку,
Почуття переповнюють...
Поблизу пролітають пташки,
Пліткуючи про потепління.
Пленять почуття півночні перегляди.
Повсюди промені повернення.


Рецензии