Любовний борг

Жіночко кохана, я тебе люблю,
Відтепер вже знаю, що завжди в боргу.
Десять раз цілую, ти бажаєш – сто!
Борг душею чую, ох-хо-хо-хо-хо.

Очі волошкові, люблю і боюсь.
Борг росте стіною, в річці утоплюсь.
Цього не бажаю, свідок тому Бог.
Сто  на секс зміняю, ох-хо-хо-хо-хо.

От так помінявся, мало вже не здох.
Краще б цілувався,  цілий день удвох.
А тепер працюю   не відроблю борг,
Секс не поцілунок,  ох-хо-хо-хо-хо.


Рецензии