Кохання

       Кохання є…

Весна, як тільки потепліло,
Обсіли котики дубці,
Хмаринки в небі побіліли,
Співають радо горобці.

Із кожним днем коротши ночи,
Раніше сонечко встає,
Усе гучній трава шепоче:
Кохання є, кохання є.

Земля у квітах утопає,
Зозуля весело кує,
Дівоча жага відчуває:
Кохання є, кохання є.

Лелека гілочки збирає,
З буслицею гніздечко в`є
І ніжно в бубон вибиває:
Кохання є, кохання є.

В ставочку лілії дівочи,
Джерельце срібну воду ллє
І дзвінким голосом дзюркоче:
Кохання є, кохання є.

Жаба по берегу гуляє,
А поряд жабур кумкає,
Усе болото підтягає:
Кохання є, кохання є.

В гаю калина розквітає,
Шалено серце в грудях б`є,
Чарівно соловей співає:
Кохання є, кохання є.

Весна, усе навкруг буяє,
Душа хмільни повіви п`є,
Бажання у жаді волає:
Кохання є, кохання є.

02.05.2011 року


Рецензии