Сьогодення

             Сьогодення

На майданах завізно сьогодні,
Ходять товпами напівголодни,
А на сценах таланти танцюють,
Напівголих «зірками» годують.

Навіжено кричать шоумени,
Розливаються пісні шалені,
Їм підсвистують в такт батогами,
Вимальовують смуги рядами.

Розливаються жарти облудні,
Переходять назавтра у будні
І кишені залатують дран,
Ще учора, веселі «івани».

Ми дійшли в обіцянках до ручки,
На дорогах шикарні «кравчучки»,
А по стежках біднота з візками,
Полювати біжить за пляшками.

Не хвилюють нікого контрасти,
Влада хоче побільше накрасти,
Спекулянти ховаються в тіні…
Народ крекче в іржавій машині.

Щоб старезний двигун заправляти,
Треба чернь до гола обідрати,
А з каналів обличчя червони,
Призивають їх жити в закони.

На майданах біднота гуляє,
Полотнищем червоним махає,
Дотепер ще живемо в Союзи,
А на чолі, все ті ж, товстопузи.

        16 травня 2011 року


Рецензии