Я Вкраiнi не зраджу нiколи
Соловейко ту мить свідкував.
На калинових вітах сидів він,
Колискову як мати співав.
Приспів:
Батьківщино, моя Батьківщино,
Краю рідний Карпат і Дніпра.
Тебе світ називає – Вкраїна,
А для мене ти Ненька моя!
Крізь літа соловейко співає,
Шлях в заморських країнах проліг.
Батьківщину одну лише знаю,
Де калиновий цвіт – оберіг.
Не благав хреста легкого долі,
Із Дніпра джерело сили б’є.
Я Вкраїні не зраджу ніколи,
Щастя Неньки - то щастя моє.
Приспів:
Батьківщино, моя Батьківщино,
Рідний краю Карпат і Дніпра.
Тебе світ називає – Вкраїна,
А для мене ти Ненька моя!
Тебе світ називає – Вкраїна,
А для мене кохана моя.
Свидетельство о публикации №111100509145