***
ти мене проміняла на квіти, ті які він приносив
ти казала що любиш, казала йому і мені
ти хотіла щось більше, більше ніж в мене в житті
ти сміялась над мною, та я віддавав все тепло
ти стала зовсім другою,
я думав мені повезло
Свидетельство о публикации №111100409886