Fantasy перад сном

Казачныя феі лётаюць без крылаў,
І ў цемры ночы ім усё страшней:
Феям жонка цемры водар перакрыла,
Кіслародам гнілі вабячы мацней.
А шкляныя цмокі папаўзлі ў весну,
На блакітным небе падабралі сон,
Нацягнулі коўдру, каб было не цесна
Расчыніць скрозь ночы думак парасон.

2003


Рецензии