серце вже не оживе

Чи зможу знову посміхатись,
Якщо від мене ти підеш?
Чи зможу світу відкриватись,
Як ти нову собі знайдеш?

Чи буду жити, чи тужити
Гіркою тугою сама?
А може вирішу поплисти
Туди, де сонечка нема?

Можливо я, як божевільна
Піду шукати щось нове
І буду я сумна та вільна
І серце вже не оживе


Рецензии