Тв й в дчай - моя сила

Виріж серце моє з грудей,
Викинь додолу серед людей -
Я все одно цього не відчую,
Кров'ю серце нове намалюю.

Розпусти за вітром моє волосся,
Спали душу - вона вже доросла -
Я все одно цього не побачу,
Навіть в мріях твоїх - не заплачу.

Кидай в мене словами прощальними,
Гіркими,чорними та безжальними -
Я все одно цього не почую,
Та по життю вперед закрокую.

Вирви очі мої пекучі,
Віддай птахам посеред ночі -
Це все одно мене не торкнеться,
Але в тобі крізь роки відгукнеться.

03.10.2011


Рецензии