Я бачу тебе

Я співаю, співаю, співаю
Химерну пісеньку.
Я кохаю, кохаю, кохаю
Блазня.

У моїй кімнаті свище вітер.
Краплинки танцюють на підвіконні.
Привид безумця підлогу витер
Й пофарбував у червоне.


Я співаю, співаю, співаю
Химерну пісеньку.
Я кохаю, кохаю, кохаю
Блазня.


Білий коник знов перевів годиник.
Бубенці під вікном не дають заснути.
Привид безумця фарбує стіни
У жовтий колір спокути.

Я співаю, співаю, співаю
Химерну пісеньку.
Я кохаю, кохаю, кохаю
Блазня.

Я заводжу тиху, відверту розмову.
Привид безумця сідає навпроти.
Я бачу тебе, я закохусь знову...
Блазень буде не проти!

Я співаю, співаю, співаю
Химерну пісеньку.
Я кохаю, кохаю, кохаю
Привид безумця!

Мінливе жіноче серце!!!



2003р.


Рецензии