***

за сім років оці із тобою
я молився за нас кожний день,
та життя наче струмінь з водою
беззупинно летить мов олень
ти казала що хочеш зі мною
розписатися,жити завжди
та у мить ти зробилася злою
та і я знов спаганив усе


Рецензии